Persistent error with exercise entry

previous topic · next topic

Joined: Jul 09
Posts: 2

Posted: 28 Sep 2009, 12:46
I get this on multiple operating systems, multiple browsers - when I click on "this is all of my exercise," any modifications to the exercise I make afterward are not accepted afterward - I get the error screen. I have to reload the page to get my exercise accepted.

Joined: Jul 07
Posts: 529

Posted: 29 Sep 2009, 20:47
I also have the same problem, although I only use Firefox (on both Windows and Linux). I just assumed that it worked OK in IE and that's why the folks from FS never noticed.

"There's no doubt that the Atkins diet will lower your cholesterol, weight and blood pressure and get rid of your diabetes, but then what?" asked Dr. Robert Rosati, the cardiologist who runs The Rice Diet Program Clinic, granddaddy of Durham's diet centers.

I guess there's really no pleasing some people. Laughing (Source:

Joined: Sep 09
Posts: 1

Posted: 29 Sep 2009, 22:40
The exercise input program on this site almost makes me want to quit using FatSecret. Do you have to have all 24 hours of your day accounted for? I just want to put that I walked 25 minutes on a treadmill - nothing else. When I try to input just that, the program adds it as 24 hours of walking on a treadmill. I'm so frustrated.

Forum Search
Advanced forum search

Latest Posts

Weight Not Updating??
It was never fixed.
by Draglist on 25 Oct 16 06:52 AM
Inputing only macros
Unfortunately at this time when you create a new food you must enter in the required nutritional information. We will however take your comments into consideration for future updates. All the best, The ...
by FatSecret on 24 Oct 16 06:35 PM
How do I adjust my macro goals/ RDI goals
In the app, go to the sidebar and hit reports. In the top right there is a target with an arrow and if you click on that you can adjust goals. You can even have different goals for different days of the ...
by LostSun on 24 Oct 16 09:35 AM
Writing in big box, I am writing in Greek can you tell me how to fix this issue? Thanks
It shows as english to me
by Halo Kiwi on 23 Oct 16 08:57 PM
Something is wrong with this site!
Now mine is normal again.
by Hermiones Mom on 19 Oct 16 11:55 PM