next topic

Joined: Aug 07
Posts: 7

Posted: 30 May 2009, 16:55
Help, I have entered my exercises and the calories burned won't show. Does anyone know why that is? What am I doing wrong?Question

Joined: May 09
Posts: 2

Posted: 31 May 2009, 01:53
You haven't entered your weight yet, you have to enter that in order for the program to decide how much you've burned.

Joined: Aug 07
Posts: 7

Posted: 31 May 2009, 02:41
Brilliant, thanks for that!

Forum Search
Advanced forum search

Latest Posts

Weight Not Updating??
I'm not wanting to jinx this, but it's worked the last 2 days.
by Timg2500 on 27 Oct 16 06:22 AM
Inputing only macros
Unfortunately at this time when you create a new food you must enter in the required nutritional information. We will however take your comments into consideration for future updates. All the best, The ...
by FatSecret on 24 Oct 16 06:35 PM
How do I adjust my macro goals/ RDI goals
In the app, go to the sidebar and hit reports. In the top right there is a target with an arrow and if you click on that you can adjust goals. You can even have different goals for different days of the ...
by LostSun on 24 Oct 16 09:35 AM
Writing in big box, I am writing in Greek can you tell me how to fix this issue? Thanks
It shows as english to me
by Halo Kiwi on 23 Oct 16 08:57 PM
Something is wrong with this site!
Now mine is normal again.
by Hermiones Mom on 19 Oct 16 11:55 PM

Member Tip

average member ranking
by member smarkides
Keep going back to their website
09 May 16 for diet Slimming World