Ticker not showing correct starting weight....

next topic
Busymommy04

Joined: Sep 09
Posts: 118

      quote  
Posted: 15 Jul 2010, 14:38
Wonder what gives....my starting weight is 180 not 155...155 is my current weight....

Anyone know why this is happening? It wasn't like this before....
Don't dig your grave with your own knife and fork. ~English Proverb
Chris1979

Joined: Jul 09
Posts: 108

      quote  
Posted: 15 Jul 2010, 14:44
Did you change diets? If you do it "restarts" your weight loss chart. For example, switching from Atkins to WW would start it over.
~ I think I just ate my willpower. ~
Busymommy04

Joined: Sep 09
Posts: 118

      quote  
Posted: 15 Jul 2010, 14:50
Thats what happened! I just readjusted my starting weight then did a weigh in with my current weight. Thanks!
Don't dig your grave with your own knife and fork. ~English Proverb
Busymommy04

Joined: Sep 09
Posts: 118

      quote  
Posted: 15 Jul 2010, 14:51
but it didn't help my ticker it seems lol sigh oh well
Don't dig your grave with your own knife and fork. ~English Proverb
Chris1979

Joined: Jul 09
Posts: 108

      quote  
Posted: 15 Jul 2010, 15:05
I have the same problem... when I started I was 157 but mine always says 148 now. Lol.
~ I think I just ate my willpower. ~



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Is there any way upload a batch of nutrition information?
I'd like to upload the nutrition information for all the meals at KettlebellKitchen, a local meal delivery service I started using. Is there a way to upload this info from a spreadsheet or other file ...
by iencheng on 24 Mar 17 10:49 AM
Most Eaten Entries
It appears that these entries do not get updates. There is several old foods I have not eaten over 6 months. How does most eaten entries get updated? Can I delete these old entries if not replaced with ...
by hoho92649 on 23 Mar 17 12:01 PM
Is there any way to show a simple balance record for my kcal, including sport?
I Would like to know also.? TY Dan
by dannoci on 20 Mar 17 04:32 AM
How do I delete/edit a food I have added to the database?
In response to your question, for more details, if you add a BRANDED food and you want to edit that food entry, just click FOOD - search it in the FOOD SEARCH (right of the screen) - click 'Click here ...
by sabyn2010 on 20 Mar 17 02:16 AM
Define macros
mrhuat wrote: You can from the mobile app, from the side bar, tap [Reports], you should see a page showing [calories], [macros] and [nutrients]. Now, tap the top right button which looks like a [bulls ...
by TeddyApollo on 14 Mar 17 08:17 AM

Member Tip

average member ranking
by member KukiAme
Came up with a new yogurt/meal shake combo yesterday. I'll admit I have no clue what calorie load this had but it was delicious and filling. 1 serving vanilla greek yogurt 2 scoops cookies and ...
23 Nov 11 for diet Herbalife