Weight ticker update

2 PAGES
1 | 2
previous topic · next topic
worm2butterf...

Joined: Aug 12
Posts: 93

      quote  
Posted: 26 Aug 2012, 20:31
Has anyone else noticed that their weight ticker on their signature is not automatically updating when they enter a new weight? It's supposed to update automatically, but mine seems to be stuck.
Julie

12/09/12-----------------7/22/13
Weight 317-----------------259.7 lbs
Bust 52.5 inches---------47 inches
Waist 55 inches-----------46 inches
Hip 62 inches-----------53 inches
riocaz

Joined: Jun 12
Posts: 657

      quote  
Posted: 28 Aug 2012, 07:03
Mine seems to work, but I occasionally need to force a refresh (ctrl + refresh page) to get it to reload the image instead of using the one it had cached.

42" jeans(25/01/2013) 40"(28/02/2013) 38"(20/03/2013) 36"(25/05/2013)
Down from 60" waist jeans since June 21st 2012.

Still keeping to my 26" jeans, but they are too tight for comfort. too many tasty things in the US, and over Xmas.

Onwards and Downwards! Smile
http://www.menu52.com/
Wyattj99

Joined: Jul 12
Posts: 213

      quote  
Posted: 16 Sep 2012, 14:18
Mine is not working either :/
1st Goal: 150 lbs
2nd Goal: 135 lbs
3rd Goal: 125 lbs


Jamie
klbarcaskey

Joined: Apr 10
Posts: 133

      quote  
Posted: 16 Sep 2012, 15:07
happens to me too from time to time, especially when i enter anything on the ap.
youngsturgeo...

Joined: Jul 11
Posts: 31

      quote  
Posted: 29 Sep 2012, 13:32
Happening to me too. Anyone know how to fix this?
Minimizeme

Joined: Aug 10
Posts: 535

      quote  
Posted: 29 Sep 2012, 15:57
Happened to me on Sunday.
floss119

Joined: Sep 12
Posts: 8

      quote  
Posted: 29 Sep 2012, 18:28
I don't know..I'll have to post and see!
The Blue Box

Joined: Mar 12
Posts: 219

      quote  
Posted: 02 Oct 2012, 11:12
I didn't notice it until you pointed it out, but no, my ticker has not moved. I wonder if that is connected somehow to me not being able to update my challenge progress...

I think you call me … Sexy.
Mamikimba

Joined: Apr 11
Posts: 87

      quote  
Posted: 03 Oct 2012, 17:37
I can't update my ticker or challenge progress either. Has anyone found a solution to this yet?

Mamikimba

Joined: Apr 11
Posts: 87

      quote  
Posted: 05 Oct 2012, 10:33
Am I the only that still cannot update their ticker? I've tried deleting cookies and refreshing the page. I've tried resetting my starting weight and goal weight. I'm so frustrated!

mrspackrat

Joined: Aug 10
Posts: 555

      quote  
Posted: 05 Oct 2012, 11:39
I did a weigh in from my phone for the first time and noticed my little bar thingy didn't move.
this damn tracker below hasn't been right in months! My current weight is 137!
bjan

Joined: Aug 12
Posts: 25

      quote  
Posted: 06 Oct 2012, 02:29
Mine doesn't work either so I just deleted it Sad I also cannot update challenge progress, it fails each time although it does update my weight!
paperiniko

Joined: Jul 11
Posts: 343

      quote  
Posted: 06 Oct 2012, 06:40
there is a bug on the mobile app and if you enter the weigh from it the ticker does not change, the same is true for several of the international sites (with different extensions such as .co.uk, .it etc) I noticed that reinputing the weigh in from the main site (.com) solves the problem
bjan

Joined: Aug 12
Posts: 25

      quote  
Posted: 06 Oct 2012, 10:11
paperiniko - that did the trick thanks! I don't use the mobile app to enter my weight, but I do usually use co.uk site. So went on the .com site, re-entered my weight as you suggested and it worked - Thanks Smile
Mamikimba

Joined: Apr 11
Posts: 87

      quote  
Posted: 06 Oct 2012, 14:32
riocaz and paperiniko - i tried both of those things and it's still not working. I'm soooo frustrated. It's been nearly a month for me with this problem and the email to FatSecret go unanswered. GRRR!

The Blue Box

Joined: Mar 12
Posts: 219

      quote  
Posted: 07 Oct 2012, 05:28
Mamikimba wrote:
Am I the only that still cannot update their ticker?


Nope, I still cannot update my challenge progress and my weight ticker will not move. I've tried updating my progress through IE, Chrome, & Firefox. I've also tried deleting cookies; nothing will work. I try once a day and always fill out the "An unexpected error has occured" page. Hopefully they will get annoyed with me and fix it. Bad Grin

I think you call me … Sexy.
GayathriS

Joined: Oct 12
Posts: 9

      quote  
Posted: 08 Oct 2012, 00:26
My ticker is also not working.. anyone know how to fix??
If I enter 63 by 15-Oct, then I will go for a head massage as a reward for me.. Smile
Mamikimba

Joined: Apr 11
Posts: 87

      quote  
Posted: 08 Oct 2012, 10:24
Mine is still not working and I've tried all the things that has helped others. I tried updating in every browser known to man. Wink I've tried removing ticker from signature and refreshing page. I've tried deleting cookies. I even tried resetting my diet. Nothing has made the thing move!!! I also enter comments every time I get the error box. I've also emailed FatSecret at their contact us page three times and I've never received a response.

It's so frustrating. My weight loss is not dependent on an accurate ticker but I like to show off my progress. Also, I am kicking booty on a challenge and have no way to show it!!! GRRR.

The Blue Box

Joined: Mar 12
Posts: 219

      quote  
Posted: 23 Oct 2012, 09:25
If you are still having issues with your weight ticker not updating and you are logging into factsecret.com try this member’s suggestion. It worked for me!
riocaz wrote:
Login via fatsecret.co.uk (the usernames and passwords seem to be universal) and try weighing in there.


Find the original post in this thread.

I think you call me … Sexy.
angiekae68

Joined: Aug 12
Posts: 899

      quote  
Posted: 24 Oct 2012, 14:15
The Blue Box wrote:
If you are still having issues with your weight ticker not updating and you are logging into factsecret.com try this member’s suggestion. It worked for me!
riocaz wrote:
Login via fatsecret.co.uk (the usernames and passwords seem to be universal) and try weighing in there.


Find the original post in this thread.


I just tried that today, but still get the error page when I try to weigh in on my Challenges. Not getting it anymore when I change the nutrition values shown in the food entry, though Smile But only after I've logged in through the UK site. And I just noticed today that my weight Ticker is invalid.. lol. There's just a grey line there.

I don't have a phone that can have apps, so that mobile phone app problem doesn't pertain to me.

So, as of right now, still can't update my Challenges through fatsecret.com or fatsecret.co.uk, and now no Ticker.

"This one step - choosing a goal and sticking to it - changes everything." - Scott Reed



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

How do I add a recipe or a saved meal?
I've had the same problem Drammaw and it is frustrating! Instead of using the cook book feature, try saving your recipe under "Add New Food." You can put yourself as the "Manufact ...
by bittiq on 27 Aug 14 09:41 PM
NO NOTIFICATIONS !
I have been on this site for eons and all of a sudden i'm not getting email notifications of others contributions to threads i've posted on and at the top of the page on the green tool bar there ...
by mummydee on 25 Aug 14 02:16 PM
Hi I'm new ... with questions.
Hi I'm new :d This is a really great site, thank you for it. I just have 2 questions. 1. How do I add a food or exercise that I cant find in search and 2. How do I change my RDI? It is way too ...
by Morgaen on 23 Aug 14 05:33 AM
request: eat part of a dish
Hey. I tried the cookbook today and it is exactly what I was looking for! Awesome. Thanks forpointing me in the right direction.
by JunoG on 22 Aug 14 02:55 PM
Are food databases specific by region?
I think so cause in NZ we have pams which I think is a NZ only brand and their foods are in my data base :)
by AKRSAR on 21 Aug 14 02:49 PM